Feestjes!

Bij Mens & Kinders is het mogelijk om verschillende soorten feestjes te organiseren. Denk aan een babyshower, kraamfeestje, kinderfeestje… bijna alles is mogelijk. Je kan een ruimte huren en de rest zelf regelen, maar er zijn ook verschillende arrangementen mogelijk.
Bij een kinderfeestje kleden we de ruimte leuk aan met bijvoorbeeld een thema. Het kan een creatief feestje zijn waarbij we gaan knutselen met de kinderen, maar ook een sportief feestje met sport en spel is mogelijk.

Voorbeeld:

Sporten

Je begint met een glaasje ranja en iets lekkers (zelf mee te nemen of door ons laten regelen). Cadeautjes worden uitgepakt. Daarna de zaal in voor een superleuk sportfeestje: een mooi en uitdagend parcours wordt uitgezet waarin vrij spelen wordt afgewisseld met spelletjes en team work.
Tussendoor een lekkere snack (een veelgevraagde snack is de fruitspies!)

Dit feestje van 1,5 uur kunnen wij aanbieden voor € 100,- dit is inclusief:
- deskundige begeleiding
- ranja en snack tussendoor
- aankleding rondom de tafel

Let op: dit is voor een feestje tot maximaal 10 kinderen. Elke extra deelnemer is €10,- erbij.

Knutselen

Tijdens een knutselfeestje kunnen de kinderen gezellig knutselen aan een grote tafel. Er zijn verschillende knutsel opties:
- Vogelhuisje pimpen
- 3d letter verven en versieren (bv eerste letter van de naam)
- Sieradendoosje pimpen
- Servies pimpen (mok en/of bordje)
- Fotolijst versieren (evt met groepsfoto)
- (hand)Spiegel versieren
- Linnen tas pimpen
- Kussenhoes pimpen (incl. binnenkussen)
- Vaasjes verven en versieren

Deze feestjes duren ca 1,5 uur en de kosten zijn, afhankelijk van de activiteit, tussen de €100-120 euro voor maximaal 10 kindjes. Meer kinderen zijn mogelijk tegen een meerprijs.

Ben je benieuwd naar andere mogelijkheden en wil je hier graag meer over weten, neem dan contact met ons op middels het contactformulier.