Wat maakt ons eigenlijk zo uniek?

De verschillende functies gaan naadloos in elkaar over: advies, ontspanning, winkelen en sporten. 

De ochtend start vaak met peutergym of andere leuke activiteiten. Het café stroomt inmiddels ook vol met ouders die hun kind hebben weggebracht naar school. Na de lessen is er natuurlijk ook tijd voor een welverdiende cappuccino en even bijpraten. De zaal gaat na de lessen open voor het ‘vrij spelen’: voor een klein bedrag kun je zo lang spelen als je wilt.

Klanten voor specifiek advies over borstvoeding of het aanmeten van een draagzak kunnen terecht bij onze borstvoedingscoaches en draagconsulent. We hebben een groot assortiment borstvoedingsproducten en alle typen draagdoeken en draagzakken. Ook kan je je kindje komen wegen.

En terwijl je er toch bent kun je lekker even neuzen in de winkel vol met leuke kinderkleding (maat 44 t/m 128), hippe laarsjes, eerste loopschoentjes en slofjes. Een cadeautje is goed te vinden, van een lief kraamcadeautje tot mooie boeken en de zachtste knuffels. En natuurlijk houden we de nieuwste rages in speelgoed-land in de gaten en vullen ons assortiment elk seizoen weer aan! 

Tot ziens bij Mens & Kinders!

Jorien en Team

Jorien
Eigenaar

Gymjuf, barista, techneut, boekhoudster, eigenlijk een manusje van alles. Dat is ook wat ik het liefste doe! Geen dag hetzelfde…en dat lukt aardig 🙂

Roelie
Draagconsulente

Vraagbaak voor alles rondom het dragen van je kindje en inmiddels ook helemaal thuis in alle vragen over borstvoeding. Samen met Lydia verantwoordelijk voor de superleuke etalages. Op maandag en donderdag in de winkel te vinden!

Ruth
Borstvoedingscoach

Elke dinsdag en woensdag bij ons te vinden voor advies rondom borstvoeding en een luisterend oor. Inmiddels ook helemaal thuis in het café als barista. Een keer per maand geeft Ruth ook de kolf cursus. 

Lydia
Creatieve Duizendpoot

Lydia pakt de mooiste cadeautjes in en maakt de lekkerste koffie (die ze zelf niet eens drinkt;)) en knutselt de mooiste kunstwerkjes met je kindje in het Klooi Atelier! Creatieve brein van de Socials en het vaste gezicht op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Ellen
Winkelmedewerker

Ellen is de bakster van het stel. Is veel in onze mini keuken te vinden om steeds maar de lekkerste taarten te maken, maar gelukkig ook nog in de winkel te vinden om jullie van de mooiste latte-art te voorzien.

Leandra
Winkelmedewerker

Op vrijdag is Leandra in de winkel en kan je alles vertellen over de leukste outfits voor je kleintje! Maar ook achter het espressoapparaat weet ze al goed de weg en cadeautjes inpakken kan ze als de beste!

Giulia
Winkelmedewerker

Even wat Italiaans temperament op maandag, woensdag en vrijdag. Giulia weet alles over kleding en borstvoeding! Vanuit de kraamzorg overgewaaid naar Mens & Kinders. Heb je een kolfconsult geboekt? Grote kans dat je Giulia treft! 

Marleen
Winkelmedewerker

Op maandag en woensdag kom je Marleen tegen in het cafe en de winkel. Altijd vrolijk en goed op de hoogte van de beste cadeaus! Dus heb je een cadeautip nodig: vraag Marleen!

Laura
Lactatiekundige

Elke donderdag aanwezig van 11.00 – 12.00u voor het inloopspreekuur van het borstvoedingscentrum. Ook geeft ze de borstvoedingscursus en is ze bereikbaar via telefoon voor vragen en consulten.

Evelien
Lactatiekundige en Kraamverzorgster

Soms op donderdag aanwezig voor het inloopspreekuur van het borstvoedingscentrum. Ook geeft ze de borstvoedingscursus en is ze bereikbaar via telefoon voor vragen en consulten.

Werkt ook regelmatig in de winkel, want ook dat vind ze erg leuk (en wij ook!)