Muziek voor dreumes en peuters!

Jouw kind laten kennismaken met muziek? Dat kan volgens ons niet vroeg genoeg beginnen! Samen liedjes zingen, bewegen op muziek en spelen op instrumenten. In de dreumes- en peutermuziek, ook wel Muziek op Schoot genoemd, staat plezier in muziek en de ontwikkeling van het kind centraal.

Wat kan je verwachten?

Zingen is de basis tijdens de dreumes- en peutermuziek. De liedjes ondersteund met gebaren om de taalontwikkeling te stimuleren en het begrip te bevorderen. Muziek en beweging gaan hand in hand tijdens de lessen. Jonge kinderen bewegen graag op muziek, en het bevordert de concentratie en motorische ontwikkeling. De kinderen worden uitgedaagd om kennis te maken met nieuwe klanken en instrumenten. Samen zingen, spelen en delen van de instrumenten bevordert de sociale vaardigheden.

Kinderen leren door herhaling en regelmaat daarom wordt de dreumes- en peutermuziek aangeboden in een reeks van 10 lessen.

*Halverwege instromen is mogelijk indien plek.

Schrijf je in via kazoe

Samengevat

De lessen bij Mens & Kinders zijn op maandagochtend. Je koopt een serie van 10 lessen via de website van Kazoe. 

Een proefles is mogelijk indien er plek is en in overleg met Zoë. 

Meer info? Vraag Zoë!

Zoë van Huit
Eigenaar Kazoe

Mama van Suus & Fiene

“Bij KAZOE ervaren we echt een hele fijne authentieke, pure, fijne energie. Je laat kinderen heel erg op hun gemak voelen. Kijken, meedoen, proberen. Ze leren zich vrij te bewegen binnen een groep op hun eigen tempo, en ze leren dat al die leuke klanken, hard, zacht, snel, langzaam, allemaal zelf kunnen maken! “