Peuter Musical lessen

Ben je tussen de 2 en 4 jaar en houd je van zingen, dansen & acteren? Dan is dit wat voor jou! In 5 weken werken wij aan een kleine voorstelling.

Eerst zullen er 2 workshops zijn om te kijken of je het leuk vind. Daarna kun je 5 lessen volgen waaraan we werken aan een voorstelling. De 5de  les is dan de voorstelling. Lijkt jou dit leuk geef je dan snel op voor de workshops en/of lessen via het email adres onderaan deze pagina!

De lessen worden gegeven in de gymzaal van Mens & Kinders. De lestijd is van 9.00 tot 10.00 uur.

Workshops (proeflessen): 

Donderdag: 27 januari en 3 februari

Kosten €8,50 per workshop

Lesperiode:

1e blok: Donderdag 10 februari tot en met 17 maart

2e blok: Donderdag 24 maart tot en met 21 april

Kosten lesreeks van 5 lessen €45

 

Musical lessen voor kinderen 4-12 jaar

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar? Houdt jij van zingen, dansen & acteren? Dan is dit wat voor jou! In 10 weken werken wij aan de voorstelling De Magische IJsvloek. Eerst zullen er 2 workshops zijn om te kijken of je het leuk vind. Daarna kun je 10 lessen volgen waarin we werken aan een voorstelling. De 10de  les is dan de voorstelling. Lijkt jou dit leuk, geef je dan snel op voor de workshops en/of lessen via het mail adres onderaan de flyer! De lessen worden gegeven bij Mens & Kinders. De lestijden zijn voor deze groep zijn 15.00 tot 16:00 uur.

Workshops (zelfde tijden als de lessen):

Donderdag: 27 januari en 3 februari

Kosten €9,50 per workshop 

Lesperiode: 

Donderdag: 10 februari tot en met 21 april

Kosten lessenreeks €100

Loïs Dinkelberg

06-27102378

 

dbglois@hotmail.com

Mijn naam is Loïs Dinkelberg. Als afgestudeerd musical performer heb ik sinds een tijdje een eigen bedrijf. Ik geef musical lessen aan kinderen, volwassenen en mensen met een beperking. Naast dat ik zelf nog optreed in parkshows van pretparken, ben ik momenteel bezig met een deeltijd HBO musical opleiding om mij nog verder te ontwikkelen.

Ik kijk heel erg uit naar de lessen bij Mens & Kinders. Tot snel!

 

Geef je op