Ons concept

Mens & Kinders is een winkel met de mogelijkheid om (samen met je kind) te sporten en tegelijkertijd een gezellige plek om een goede kop koffie te drinken. Het is een plek waar ouders (of opa’s en oma’s) elkaar ontmoeten, maar ook een plek waar je rustig alleen kan zitten.
De ruimte is ingericht voor ouder en kind: er is voldoende ruimte voor een kinderwagen, een fijne ruimte om te verschonen en ook een flesje opwarmen of borstvoeding geven is bij ons geen probleem.
In de winkel verkopen wij kinderkleding, ergonomische dragers, draagdoeken, speelgoed en accessoires.
We schenken (h)eerlijke koffie en daarnaast natuurlijk ook thee en sapjes en kan je er een heerlijk gebakje bij nemen.

Ook is het mogelijk om bij Mens & Kinders je kraamfeest, een babyshower of een kinderfeestje te organiseren.


Wie zijn wij ?

Jiska Cremers, 30 jaar oud, getrouwd & 3 kinderen.

“Samen met mijn man hebben wij drie ontzettend leuke kinderen. Ik heb een opleiding in de zorg afgerond en ben tot september 2018 werkzaam geweest in het ziekenhuis op de afdeling radiologie als echografist. Hier ligt ook mijn hart maar toch had ik al geruime tijd de droom om voor mezelf te beginnen. Nadat ik moeder ben geworden is deze drang versterkt en wil ik graag andere moeders en vaders helpen en begeleiden. Daarom heb ik de opleiding tot draagconsulent gedaan, het is prachtig om ouders te helpen bij het dragen van hun kindje.

Daarnaast heb ik een eigen merk met siliconen bijtringen, (moeder)kettingen, speelkettingen en speenkoorden.”

Jorien Leidekker, 36 jaar oud & 2 kinderen.

“Samen met mijn vriend en twee kinderen woon ik in Assendorp. Ik heb de opleiding tot docent lichamelijke opvoeding afgerond en ben gespecialiseerd in personal training en het trainen van vrouwen tijdens en na de zwangerschap. Al 10 jaar geef ik trainingen en instructies aan zowel grote als kleine groepen en individuen. De laatste jaren richt ik me vooral op kleine groepen van maximaal 10 deelnemers.

In de baby- en peutertijd van mijn kinderen was er nog geen mogelijkheid om met je kind te sporten in Zwolle en zodoende geef ik sinds 2016 sportlessen aan ouders met kinderen. Deze worden erg enthousiast ontvangen. Niet alleen een goede training, maar ook een positieve en sociale sfeer vind ik erg belangrijk. Een kopje koffie na de training past hier natuurlijk goed bij!

"Ik zie Mens en Kinders dan ook als een concept waar alle partijen elkaar versterken en aanvullen!”