Danslessen

De danslessen bij Mens & Kinders worden gegeven door Kirsten Derksen van Dansschool Kidans.
Maak kennis met dansen voor dreumesen, peuters en kleuters of vraag een proefles aan voor streetdance (leeftijd 6 t/m 8 jaar).

Elk jong kind heeft van nature de drang om veel te bewegen. Dit komt o.a. omdat dit dé manier is voor het jonge kind om te ontdekken en leren.
Zij leren in eerst instantie vooral door te bewegen, spelen, dansen etc.

In de danslessen creëert Kirsten de fundamentele basis voor een optimale ontwikkeling en hoog pleziergehalte van de kinderen. De kinderen voelen zich veilig genoeg om te mogen ontplooien en zich te laten zien. Ze leren vallen en opstaan.
De kinderen t/m 5 jaar dansen elke maand vanuit een ander thema dat aansluit op hun belevingswereld. De kinderen vanaf 6 jaar leren elke week nieuwe danspasjes op verschillende nummers die aansluiten op hun leeftijd. Mijn manier van lesgeven zorgt ervoor dat de kinderen veel ruimte in eigen initiatief ervaren en dat het stukje eigen kracht van het kind wordt aangewakkerd/getriggerd. De kinderen groeien en groeien en voelen op die manier wat ze zelf allemaal (aan)kunnen.

En dat stukje geeft de kinderen een enorme boost van zelfvertrouwen en eigen geluk!

Kom dus lekker in beweging en schrijf je in voor een gratis proefles of laat weten dat je interesse hebt in de ouder+kind swing of streetdance les.

Lesrooster:

Dinsdag
15:15 tot 16:00 = ouder en kind swing (1,5 tot 3 jr +ouder) --> deze les gaat van start bij minimaal 5 aanmeldingen!
16:00 tot 16:45 = peuter/kleuterswing (3,4,5 jaar)

Woensdag
15:15 tot 16:00 = peuter/kleuterswing (3,4,5 jaar)
16:00 tot 16:45 = streetdance (6 ™ 8 jaar) --> deze les gaat van start bij minimaal 5 aanmeldingen

 

Vraag hieronder je proefles aan of stel je vraag: