Wat maakt ons eigenlijk zo uniek?

De verschillende functies gaan naadloos in elkaar over: advies, ontspanning, winkelen en sporten. 

De ochtend start met sportlessen voor ouders met kind(eren) en peutergym. Het café stroomt inmiddels ook vol met ouders die hun kind hebben weggebracht naar school. Na de lessen is er natuurlijk ook tijd voor een welverdiende cappuccino en even bijpraten. De zaal gaat na de lessen open voor het ‘vrije spelen’: voor een klein bedrag kun je zo lang spelen als je wilt en krijg je er een glaasje ranja bij. 

Klanten voor specifiek advies over borstvoeding of het aanmeten van een draagzak kunnen terecht bij onze borstvoedingscoaches en draagconsulent. We hebben een groot assortiment borstvoedingsproducten en alle typen draagdoeken en draagzakken. Ook kan je je kindje komen wegen.

En terwijl je er toch bent kun je lekker even neuzen in de winkel vol met leuke kinderkleding (maat 42 t/m 140), hippe laarsjes en slofjes. Een cadeautje is goed te vinden, van een lief kraamcadeautje tot mooie boeken en de zachtste knuffels. En natuurlijk houden we de nieuwste rages in speelgoed-land in de gaten en vullen ons assortiment elk seizoen weer aan! 

Tot ziens bij Mens & Kinders!

Susanne en Jorien

 

Jorien
Eigenaar

Gymjuf, bootcamp trainster, barista, eigenlijk een manusje van alles. Dat is ook wat ik het liefste doe! Geen dag hetzelfde…

Susanne
Eigenaar

Social Media, café-baas en aanspreekpunt voor workshops/verjaardagen en feestjes. Ook een manusje van alles!

Roelie
Draagconsulente

Vraagbaak voor alles rondom het dragen van je kindje en inmiddels ook helemaal thuis in alle vragen over borstvoeding. Op maandag en donderdag in de winkel te vinden!

Ruth
Borstvoedingscoach

Elke dinsdag en donderdag bij ons te vinden voor advies rondom borstvoeding en een luisterend oor. Inmiddels ook helemaal thuis in het café als barista.

Soorien
Winkelmedewerker

Soorien is te vinden in de winkel en het café, meestal op de vrijdagochtend. Altijd in voor een praatje en een grapje! 

Mika
Winkelmedewerker

Mika is voornamelijk te vinden in het café en niet zonder reden: ze maakt de lekkerste cappuccino’s en tosti’s (of toasties zoals ze zelf noemt)!  

Laura
Lactatiekundige

Elke donderdag aanwezig van 11.00 – 12.00u voor het inloopspreekuur van het borstvoedingscentrum. Ook geeft ze de borstvoedingscursus en is ze bereikbaar via telefoon voor vragen en consulten.

Evelien
Lactatiekundige en Kraamverzorgster

Soms op donderdag aanwezig van 11.00 – 12.00u voor het inloopspreekuur van het borstvoedingscentrum. Ook geeft ze de borstvoedingscursus en is ze bereikbaar via telefoon voor vragen en consulten.