Wat maakt ons eigenlijk zo uniek?

De verschillende functies gaan naadloos in elkaar over: advies, ontspanning, winkelen en sporten. 

De ochtend start met sportlessen voor ouders met kind(eren) en peutergym. Het café stroomt inmiddels ook vol met ouders die hun kind hebben weggebracht naar school. Na de lessen is er natuurlijk ook tijd voor een welverdiende cappuccino en even bijpraten. De zaal gaat na de lessen open voor het ‘vrij spelen’: voor een klein bedrag kun je zo lang spelen als je wilt.

Klanten voor specifiek advies over borstvoeding of het aanmeten van een draagzak kunnen terecht bij onze borstvoedingscoaches en draagconsulent. We hebben een groot assortiment borstvoedingsproducten en alle typen draagdoeken en draagzakken. Ook kan je je kindje komen wegen.

En terwijl je er toch bent kun je lekker even neuzen in de winkel vol met leuke kinderkleding (maat 50 t/m 152), hippe laarsjes en slofjes. Een cadeautje is goed te vinden, van een lief kraamcadeautje tot mooie boeken en de zachtste knuffels. En natuurlijk houden we de nieuwste rages in speelgoed-land in de gaten en vullen ons assortiment elk seizoen weer aan! 

Tot ziens bij Mens & Kinders!

Susanne en Jorien

 

Jorien
Eigenaar

Gymjuf, bootcamp trainster, barista, eigenlijk een manusje van alles. Dat is ook wat ze het liefste doet! Geen dag hetzelfde…

Susanne
Eigenaar

Social Media, café-baas en personele zaken. Maar cadeautjes inpakken voor jullie blijft ook altijd leuk om te doen!

Roelie
Draagconsulente

Vraagbaak voor alles rondom het dragen van je kindje en inmiddels ook helemaal thuis in alle vragen over borstvoeding. Op maandag, soms dinsdag en donderdag in de winkel te vinden!

Ruth
Borstvoedingscoach

Elke dinsdag en woensdag bij ons te vinden voor advies rondom borstvoeding en een luisterend oor. Inmiddels ook helemaal thuis in het café als barista.

Soorien
Winkelmedewerker

Soorien is te vinden in de winkel en het café, meestal op de vrijdagochtend. Altijd in voor een praatje en een grapje! 

Ellen
Winkelmedewerker

Ellen is de bakster van het geheel. Is veel in de keuken te vinden om steeds maar de lekkerste taarten te maken, maar gelukkig zien jullie haar ook in de winkel!

Giulia
Winkelmedewerker

Even wat Italiaans temperament op maandag, woensdag en vrijdag. Giulia weet alles over kleding en leert momenteel ook voor borstvoedingscoach! 

Marije
Winkelmedewerker

Was al Barista toen ze bij ons kwam werken en ontdekt nu ook haar voorliefde voor Excel-lijstjes en het vullen van de webshop!

Laura
Lactatiekundige

Elke donderdag aanwezig van 11.00 – 12.00u voor het inloopspreekuur van het borstvoedingscentrum. Ook geeft ze de borstvoedingscursus en is ze bereikbaar via telefoon voor vragen en consulten.

Leandra

Op vrijdag is Leandra in de winkel en kan je alles vertellen over de leukste outfits voor je kleintje! Maar ook achter het espressoapparaat weet ze al goed de weg en cadeautjes inpakken kan ze als de beste!

Evelien
Lactatiekundige en Kraamverzorgster

Soms op donderdag aanwezig van 11.00 – 12.00u voor het inloopspreekuur van het borstvoedingscentrum. Ook geeft ze de borstvoedingscursus en is ze bereikbaar via telefoon voor vragen en consulten.