Salt-water sandals

Salt Water Sandals zijn dé hippe sandalen uit Amerika. Deze mooie leren sandalen zien er niet uit als waterschoenen, maar dat zijn ze echt wel! Deze twee in één sandaal wil je dus hebben. De kinderen kunnen lekker met water spelen op warme dagen, want de sandaaltjes mogen nat worden. Heerlijk over het strand slenteren en dan gewoon met je sandalen aan het water in, het kan gewoon!

Mooie leren sandalen die nat mogen worden!

Alle Salt Water sandalen zijn van leer gemaakt met roestvrije metalen gespen. De sandalen dragen heerlijk en kunnen zelfs met de hand gewassen worden als het nodig is.

Weetje: de sandalen gaan zelfs lekkerder zitten als ze nat zijn geweest!

De collectie begon ooit met het model Salt Water Sandals Original. Dit model heeft een platte zool en gevlochten leren bandjes. De bekendste kleur in dit model is de kleur Tan.

Inmiddels zijn er veel meer modellen en kleuren in de collectie zoals de Salt Water Surfer, Sailor, Sea Wee, Shark, Sweetheart, Swimmer, Retro en het model Original. De namen zijn geïnspireerd op het water en de zee. Dat zorgt natuurlijk voor een extra zomers gevoel.

Bij Mens & Kinders verkopen we de modellen: Salt-Water Surfer, Sea Wee, Swimmer, Shark en Original.

Kom je snel passen?

Waarom sandalen van Salt-Water Sandals?

Omdat ze natuurlijk supermooi zijn en ontzettend comfortabel zitten.

Maar dat niet alleen: ze zijn van ontzettend goede kwaliteit en zijn dus een duurzame keus. Ze blijven mooi en je kunt ze dus makkelijk doorgeven aan broertjes/zusjes, vriendjes enz. Misschien zelfs wel voor een 3e of 4e ronde!

Maattabel Salt-Water Sandals

Kun je niet langskomen in de winkel en wil je de Salt-Water Sandals graag online kopen? Kijk dan even in deze maattabel.

Shop alle Salt-Water Sandals hier contact