Kinderkleding shoppen, (kraam)cadeautjes uitzoeken, koffiedrinken, advies inwinnen, sporten, kinderfeestjes en meer...echt alles onder één dak!

In onze winkel vind je kleding voor stoere kids t/m maat 140.

Merken die in onze winkel hangen: Tumble 'n Dry, 4FunkyFlavours, Fresk, Noppies en de Zwolse merken Maatje Prematuur (al verkrijgbaar vanaf maat 30) en Missdraad.

Bij kleding horen natuurlijk ook accessoires
Bij ons kun je terecht voor Druppies laarzen (alle variantien en verschillende maten op voorraad) en slofjes van Stapperdestap. Deze slofjes worden volledig op maat gemaakt in de kleur die je zelf uitzoekt in de winkel. Haarbandjes en mutsjes zijn inmiddels ook niet meer weg te denken en hebben wij in kleuren die matchen bij de kleding. Maak je outfit dus af met deze leuke items!

Cadeaus en boeken

Het aanbod aan cadeaus en boeken wordt maandelijks aangevuld en uitgebreid. Wij selecteren de mooiste prentenboeken, atlassen, bekende titels en unieke exemplaren.
Enkele speelgoedmerken die in de winkel te vinden zijn: Janod, Joueco, Jellycat, Plantoys, Wobbel, Wee Gallery, Cubey, Quut en Jabadabadoo.

Draagdoeken, draagzakken en andere systemen

Mooie kleuren, fijne stoffen en het belangrijkste van allemaal: alle dragers in de winkel zijn ergonomisch verantwoord! Wel zo fijn voor je kindje en jezelf.
Rekbare doeken van bamboe tricot (VIP Carriers) voor de eerste maanden na de bevalling. Of kies je liever een geweven doek voor meer steun en een lange levensduur? We hebben een mooi assortiment van Hoppediz en Pure Baby Love, van ultralicht en effen naar uitbundig en superzacht.
Liever een kliksysteem? Geen probleem! Tula is op dit moment de populairste vanwege de mooie prints, een Ergobaby geeft net iets meer verstel-opties.
Omdat niet iedereen hetzelfde is, hebben wij ook andere systemen in de winkel: ringslings, half buckles, hoptye's, nabaca, bondolino en de nieuwste Embrace van Ergobaby.
Een heel oerwoud aan keuzes dus!
Je kunt vrijblijvend komen passen en een van onze medewerkers voor advies inschakelen. Toch een specifieke vraag? Elke maandagochtend en donderdag is onze draagconsulente Roelie aanwezig.